Blog

10.10.2020 Gyermeknek lenni jó!

Hála a G.M Zamfirescu Művelődési Ház, Szatmárnémeti és a Polgármesteri Hivatalnak, Szatmár város tanácsa. Sikerült egy mini íjászversenyt és gyermeknapot összehozni.Ebben a furcsa és nehéz időben is örömet okoztunk a gyerekek részére. Boldogok voltunk még ha kis időre is.Hálás vagyok az önkénteseimnek és mind azoknak akik segítettek, kivétel nélkül. Borbála Vékony , Butka Gergo , Emőke Lendvai-Fischer, Dr. Karpinszki Bianka, a W&J , Csiki Szilárd, Angéla Straub – nak. És mindenki másnak akik egy jó szóval is de támogattak.

Tábor rászoruló gyerekeknek a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt támogatásával

50 gyerek táborozott az önök segítségével

A Nagy Tarnai táborban 50 hátrányos helyzetű gyerek vett részt.

A tábor 6 napos volt . 6 csodálatos nap, amely alatt a gyerekek újra gyerekek lehettek, elfeledve otthoni gondjaikat.

Csodálatosan érezték magukat a gyerekek. Folyamatos foglalkoztatások voltak minden napra: kosárfonás, fa faragása, nemezelés, néptánc, íjászat, foci, ping-pong bajnokság stb.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat a friss levegőn.

Hálával tartozunk minden támogatónknak és főképpen a Bethlen Gábor alapkezelő zrt-nek.

Nézze meg galériánkat

szankozas

Kapnikbányán szánkózás

A Segíts te is -Ajuta si tu egyesület 20 pártfogolt gyerekkel Kapnikbányán szánkóztak.

Gyönyörű időt kaptunk ki. A gyerekek élvezték a havat, csúsztak , dobálóztak, nevettek. Ki próbáltuk a nagy gumikon( tubin) is a csúszkálást. Tökéletes volt. És az után nagyon finom pizzát ettünk,egy gyönyörű helyen.

Köszönjük a támogatóinknak és a Bethlen Gábor alapkezelő zrt-nek is.

Mi lenne szebb, mint a gyermeknevetés csilingelő hangja? Amikor egy rászoruló gyermek, kinek a szeme is nevet és elfelejti a mindennapok gondjait és önfeledten játszhat, gyerek lehet, akkor érezzük úgy, hogy megéri minden fáradtságunkat.

Köszönjük azon Földi Angyaloknak ( Támogatóinknak), kik lehetővé teszik eme sok-sok élmény létrejöttét !

Az alábbi képek, magukért beszélnek

Kapnokbányán szánkózás
Szinte el is felejtik a hideget, izgatottan készülnek a csúszásra

Csupa móka és kacagás

Hóember építése nem maradhatott ki

Egy terem, egy kis helyiség, gyermekmosollyal megtöltve

Néha nem csak arra van szükségük a gyerekeknek, hogy vigyünk nekik minden jót. Hanem arra is, hogy valaki foglalkozzon velük és játszanak. A tanszer kihordásakor a gyerekeim pár család gyermekeivel egy kicsit játszottak.
Nagy szükségünk volna egy teremre ahol tudnánk foglalkozni a gyerekekkel

Egy terem, egy kis helyiség, szoba, ahol a vidámságon és a gyermekek nevetésén lenne a hangsúly

Ha ön rendelkezésünkre tudna bocsájtani egy ilyen helyiséget, ahol a gyerekek pár órára elfeledhetnék mindennapi gondjaikat és újra gyerekként érezhetnék magukat, akkor kérem lépjen kapcsolatba velünk.

Hiszen a gyerekeknek nem csak anyagi támogatásra van szükségük, hanem lelki támaszra is.

Leila Pop

0749987875

Tansyergyujtes

Tanszergyűjtés rászoruló gyerekeknek

Segíts te is, hogy minden gyerek iskolába és óvodába járhasson!!!! Elkezdjük a tanszer gyűjtést. Szeretnénk a ti segítségetekkel minél több gyermeket iskolába és óvodába küldeni. Számunkra nagyon fontos hogy minden gyermek egyformán tanulhasson. Ne hagyjuk elveszni a tehetséges gyerekeket!

További Információkért hívja Leila Pop-ot
0749987875

segits te is logo

Nyári tábor rászoruló gyerekeknek

Egyesületünknek szüksége lenne 40 személyre akik vállalnák hogy támogatják egy gyermek táborozását. A helyszínünk már meg van, a tervezett időpont augusztusban lenne. A pontos dátum csak az összeg összegyűjtésétől függ.
25 gyerekről lenne szó és a jelentkező 40 személytől minimum 50 Ront / fő kellene gyűjtsünk. Ez az összeg fedezné a gyerekek szállítását és napi négy étkeztetést.
Adjunk esélyt más gyereknek is, hogy érezhessék és megtapasztalják a kirándulás örömét.

RO04RNCB0226154405050001
Segíts te is- Ajuta si tu

RO

Dragi prieteni!
Asociația noastră are nevoie de 40 de persoane doritoare să sponsorizeze tabăra unui copil nevoiaș. Locația este deja stabilită, perioada planificată ar fi în cursul lunii august. Data exactă depinde de obținerea fondurilor necesare.
Ar fi vorba de 25 de copii și cei 40 de doritori ar trebui să cotizeze cu minim 50 de Ron pe persoană. Această sumă ar acoperi transportul și cele 4 mese zilnice ale copiilor.
Să oferim șansa și altor copii să se bucure de experiența unei tabere.

RO04RNCB0226154405050001
Segits te is- Ajuta si tu

EN

Dear friends!
Our asscoiation needs 40 volunteers willing to offer financial support for the summer camping of a needy child. The location is already set, the planned period would be in August. The exact date depends on the funds we manage to get.
We intend to provide camping conditions to 25 children. The 40 volunteers should contribute with a minimum sum of 50 Ron/ person. This sum would be enough to cover the transport and 4 daily meals for the participating children.
Let’s give the chance to these children to enjoy the benefits of a summer camp.