Fókuszban a segítségnyújtás

Segíteni másokon, minnél több rászorulóhoz eljutni

Van úgy, hogy többet szeretnénk tenni mint amit teszünk, de sajnos nem mindig sikerül. Erre van az a mondás, hogy” Addig nyújtózz, amíg a takaród ér!

Van, hogy megfagy a lábunk, mert már rővid a takaró, de mindig akadt olyan ember aki segített és meghosszabitotta azt a takarót.

Sokan számítanak ránk!!

Új családoknak kérnek segítséget tőlűnk és van,hogy tudunk segíteni és az is, hogy nem. Vannak akik kihasználják jóságunkat és vannak akik nagyon rá vannak szorulva a segítségünkre. Próbálunk segíteni nem csak anyagilag és tartós élelemmel stb, hanem segítünk azzal is, hogy próbáljuk jó útra is terelni ayt, akinek erre szúksége van. Van akinél beválik de van akinél nem. De ha változást érünk el az már nagyon jó és büszkeséggel tölt el. Ezért van szükségünk segítségre, támogatókra.

Vannak terveink!

Jövőbeli terveink közt syerepelnek, többek között táborok, gyermeknap, foglalkozások stb! 😊. Szeretnénk ezeknek a gyerekeknek nem csak a hasukat ( ami nagyon fontos) megtölteni, hanem örömöt, boldog perceket, kikapcsolódást, oktatást vinni az életükbe.

Ezeknek a gyerekeknek szüksége van rátok!! Nekünk szükségünk van rátok!!

Támogass minket adód 3,5%, Sponzor szerződésel, élelmiszerekkel stb. Nem tudjuk megváltoztatni a világot, de egy kicsi szeretetet vihetünk bele. Segíts te is!!

Leave a Reply