Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt támogatásai

Hálával tartozunk a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt- nek

Egy megnyert pályázat segíségével az egyesületnek sikerült az irodáját felszerelni.

Megvásároltunk 2 db modern laptopot, egy ìratmegsemmisítőt, egy fóliázót, felszerelve fóliákkal, egy színes nyomtatót és a hozzá való tonert, tintával, papírokkal, egy routert, 2 db külső adathordozót az adatok biztonságos tárolására. A gépek és a nyomtató segítségével, a kisebb gyerekek részére mi magunk készíthetünk kifestőkönyveket a foglalkozásokhoz, a sport- és egyéb tevékenységeinken résztvevők számára, okleveleket és pár fotót is kinyomtathatunk.

Orvosi maszkok és fertőtlenitőszerek beszerzése

Ugyancsak sikerült vásárolnunk orvosi maszkokat, kesztyűt, kéz- és más fertőtlenítőszereket, melyeket szétosztottunk a családok között. Rendezvényeinken szükségünk van egyszer használatos dolgokra, melyeket a higiénia miatt felhasználunk a foglalkozásokon résztvevő gyerekek étkeztetésénél, tálalásnál.

Anyagi támogatás honlapfejlesztésre

Anyagi támogatást kaptunk a honlapunk fejlesztésére, melynek segítségével több emberhez eljut munkánk története és lehet több támogatót is találhatunk. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-től kapott támogatás által esélyt kaptunk munkánk hatékonyabbá tételére és számos tevékenység (a gyerekeknek készülő kifestők és oklevelek, stb) saját erőből történő megvalósítására

Minden gyermek nevében köszönjük a támogatást!

Leave a Reply